Cockapoo

Cockapoo er en hybrid kryssning av Cocker Spaniel og Puddel 50/50. Og som deretter avles videre Cockapoo med Cockapoo i samme generasjon. Cockapoo er den eldste av designerhundene, og er godt dokumentert. Cockapoo er en meget allsidig og tilpassningsdyktig hund. Cockapooene er veldig lettlært, smart og kan brukes til det meste, den liker å jobbe og er veldig utholdene, og passer fint til agillity , rallyagiillity og dressur. Men Cockapoo er vel mest kjent for sine kvaliteter som super familiehund, som er veldig glad i barn. Cockapoo hunden elsker folk og er veldig sosial. Cockapoo er en hund som ikke bjeffer så mye, og den er lojal og trofast. Passer godt på landet så vel som i en leilighet i byen. Den liker aktivitet, men misstrives ikke i sofaen!

Cockapoo er kjent for å være allergivennlig, og får en silkemyk lang bølget, eller krøllet pels som er røytefri, men krever endel pelsstell. En cockapoo må klippes med javne mellomrom.

Klikk på lenken for å lese mer om allergi.

Kellys Kennel avler på F1 Am. Cockapooer, Amerikansk Cocker Spaniel + Dvergpuddel eller Mellompuddel. Vi avler også multigenrasjons Cockapoo, som er Cockapoo med Cockapoo, vi blander ikke andre raser inn i Cockapoo, og krysser heller ikke en Cockapoo tilbake på Puddel eller Cocker. Vi bruker kun de beste hundene i avl for å sikre godt gemytt, god helse og lavrøyt pels.

Bilder av forskjellige cockapoovalper